Rattenvanger van Antwerpen

Deze avond toen ik ondergronds (onder het Astridplein) naar de tram wandelde zag ik een medewerker van Fietshaven wandelen met een tang in zijn hand. Op zich niets speciaals want voor de man is dit een dagdagelijks werkinstrument. Vreemdgenoeg zat tussen het bekken van zijn tang een rat.

Het diertje was helemaal stijf en gaf volgens mij geen teken meer van leven. Eerst dacht ik dat hij het dier in de vuilbak ging gooien. Maar tot mijn grote verbazing wandelde hij door, de trappen op richting Zoo van Antwerpen. Zou hij toch een dierenvriend zijn en in de Zoo gaan vragen om het dier te reanimeren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>